Nieuws

Noorderlicht in Ootmarsum

“Kunst van het Noorderlicht” is het thema van de kunstmarkt die dit jaar op 26, 27, en 28 augustus wordt gehouden. Drie speciale kunstvormen uit Scandinavië vormen de centrale expositie op het Kerkplein in Ootmarsum. Fotografie, kleding en glaskunst worden speciaal uitgelicht.

De opening van de kunstmarkt vindt plaats op vrijdag 26 augustus om 12.00 uur. Nieuw dit jaar is een spectaculaire lasershow op zaterdagavond op het Kerkplein. Tijdens de drie kunstdagen zijn steltlopers als koninginnen van het ijs, gevleugelde godinnen en grote vogels te bewonderen.

Galerie Marijke Kuiphuis is natuurlijk ook elke dag geopend. Er zijn veel nieuwe glaswerken te bewonderen. Graag tot ziens!

Heerlijk voorjaar – Koningsdag gesloten

Bij Galerie Marijke Kuiphuis is het voorjaar echt begonnen. Kom binnen om te genieten van de frisse en vrolijke kleuren glas die Marijke gebruikt voor haar glasobjecten.

De galerie is 7 dagen per week geopend.

27 april, Koningsdag, is de galerie gesloten.

26 mei, Hemelvaartsdag, is de galerie gesloten.

Fijne feestdagen

Galerie Marijke Kuiphuis wenst u fijne feestdagen en een gezond en sprankelend 2022!

De galerie is tot en met 14 januari alleen open voor het afhalen van glaswerken.

Herfst

Wij wensen u een fijne herfstdag toe.

Pinksterdagen geopend

Galerie Marijke Kuiphuis is beide Pinksterdagen geopend van 12.00 tot 16.30 uur. U bent van harte welkom!
Entree zonder afspraak. Er geldt een maximaal aantal gelijktijdige bezoekers en het dragen van een mondmasker blijft verplicht.

Wij zijn weer open!

Sinds 3 maart bent u weer van harte welkom in Galerie Marijke Kuiphuis. Om de galerie te bezoeken is het mogelijk een afspraak te plannen. Dit kunt u doen door te bellen, contact op te nemen via het contactformulier of door een Whatsapp bericht te sturen. U kunt de galerie met maximaal 2 personen bezoeken. Daarbij blijven de basisregels gelden zoals 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje.

Bezoek online

Helaas is Galerie Marijke Kuiphuis nog gesloten. Toch kunt u alvast genieten van een groot aantal nieuwe objecten. Varierend van wandobjecten tot kleurrijke schalen, van abstracte vormen tot vrolijke bloemen. Onder portfolio kunt u alvast een kijkje nemen.

Fijne feestdagen

Galerie Marijke Kuiphuis wenst u fijne feestdagen en een gezond 2021.

De galerie is gesloten tot en met 9 februari 2021.

Voor het bespreken van opdrachten is de galerie op werkdagen telefonisch bereikbaar. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

December – welkom

Ook in december bent u van harte welkom bij Galerie Marijke Kuiphuis. Ootmarsum is weer feestelijk versierd met prachtig verlichte kerstbomen op het Kerkplein en feestelijk versierde galerieën en winkels. En daardoor stralen de pitoreske en schilderachtige straatjes warmte en gezelligheid uit.
Natuurlijk gelden in Ootmarsum ook de coronamaatregelen van 1,5 meter afstand houden en het verplicht dragen van een mondkapje in winkels en galerieen.

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een privé bezichting van de galerie.
Op Eerste en Tweede Kerstdag is onze galerie gesloten.

Kerkplein 22 – Galerie Marijke Kuiphuis
Gasthuisstraat
Kerkplein – vijverbak met otters

Olifantenparade in Ootmarsum

Op 15 september strijkt de wereldberoemde olifantenparade (Elephant Parade) neer in Ootmarsum. Maar liefst 37 één meter vijftig hoge handbeschilderde olifanten worden in het centrum van Ootmarsum en op een aantal bijzondere plekken in Dinkelland geplaatst. Met de parade wordt aandacht gevraagd voor het redden van de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant. De olifanten zijn te bewonderen tot 30 oktober.